Пустотливий стиль: об`ємна укладка стрижки пікс
змістУкладання стрижки Пікстехніка укладанняОсь кілька порад:Укладання стрижки ПіксВаріант укладання, про який буде…
У цій статті я хотіла б вам розповісти про один з варіантів укладання короткої стрижки «Пікс».
Назва цієї зачіски походить від англ. «Pixie» - «ельф». І дійсно, дівчата з цієї стрижкою схожі на маленьких бешкетних ельфів.
У самому класичному варіанті ця зачіска є дуже коротке волосся з боків і злегка довше на потилиці.
Вона підійде тим дівчатам, які хочуть акцентувати увагу на особі, так як ця стрижка дуже виділяє вилиці, лінію підборіддя і шию.
Тип волосся при цьому не важливий, так як «Пікс» добре виглядає і на тонких, і на густому волоссі.
Варіантів укладання цієї стрижки безліч. Один з них хотілося б представити на ваш суд.
Це вид укладання зі стоїть догори чубчиком. Я думаю, що вам сподобається!
З допоміжних засобів вам знадобляться:
От і все! Ви можете зафіксувати вашу укладку лаком, якщо хочете, або ж залиште зачіску такою, яка вона є.
Як вам такий варіант стрижки «Пікс»? Може бути, ви знаєте інші способи укладання цієї зачіски? Діліться своїми варіантами, і разом обиратимемо найкращі.
А наостанок я хочу запропонувати вам рецепт моєї знайомої по догляду за волоссям. У неї коротке волосся, але при цьому виглядають вони шикарно.
Через кілька тижнів стан волосся помітно покращиться, так як ця процедура налагодить кровопостачання і циркуляцію крові, через що почнеться зростання і зміцнення волосся.
Доглядайте за собою і будьте чарівні!
змістУкладання стрижки Пікстехніка укладанняОсь кілька порад:Укладання стрижки ПіксВаріант укладання, про який буде…
зміствидиІсторія походженняУкладання градуированного кареУкладання подовженого кареКаре є, мабуть, однією з найдавніших…
змістСвяткова укладання боб кареДля цього вам знадобляться:техніка укладаннявідеоурокСвяткова укладання боб…
Відео: Укладання короткої стрижкибезперечно, укладка короткої стрижки робиться набагато простіше, ніж укладання на…
змісттехніка створеннявідеоурокЦя стаття стане в нагоді дівчатам з короткою стрижкою. «Пікс» з англійської…
змісттехніка створеннявідеоурокКаре є однією з найпопулярніших жіночих стрижок. І це не дивно. Адже вона дуже практична…
змісттехніка створеннявідеоурокЯкий би довжини і текстури не були наші волосся, ми періодично хочемо щось змінити в…
Симпатична і кокетлива, ця коротка стрижка дозволить створити незалежний і по-хлоп`ячому сміливий образ! Стрижка Пікс…
Відео: Стрижка Пікс на коротке волосся, Андрій ВолковСтрижка Пікс ось вже не перше сторіччя не перестає бути…
змісттехніка створеннявідеоурокЯкщо ви віддаєте перевагу короткі зачіски, то цей матеріал для вас. Коротке волосся - це…
змістТехніка стрижки та укладки «Рваний каскад»відеоурокРаніше ми розповідали вам як підстригти кінчики для…
змісттехніка створеннявідеоурокВсім відома стрижка каре дуже зручна з практичної точки зору. Для того щоб привести її в…
змістДля створення цієї укладання вам знадобляться:техніка укладаннявідеоуроктрошки радУ дівчат з короткими стрижками…
змістТекстура і обсягТехніка укладання «Мокра стрижка»Техніка укладання для додання обсягуВідеоуроки з…
змісттехніка укладанняПоради по догляду за волоссямЗачіска, яку ми хочемо запропонувати вам зробити, відмінно підійде…
змісттехніка укладаннявідеоурокЗдавалося б, які варіанти зачісок можуть зробити дівчата з короткою стрижкою?Однак цих…
змістТехніка створення укладаннявідеоурокНапевно, перевагою короткої стрижки є її зручність. З нею не потрібно…
змісттехніка створеннявідеоурокМабуть, найголовніше перевага короткої стрижки - це зручність. На неї не потрібно…
змісттехніка створеннявідеоурокПрактично будь-яку дуже коротку стрижку можна віднести до «Пікс». Це слово…
змістваріант №1техніка створенняваріант №2техніка створенняваріант №3техніка створеннявідеоурокЧим хороші короткі…
Багато жінок думають, що зробити укладку на коротке волосся набагато складніше, ніж на довгі, так як довге волосся самі…